Construcții lemn

Tâmplărie, scări interioare, terase și foișoare

Rustic on septembrie 13, 2021

Tâmplăria din lemn stratificat reprezintă cea mai elegantă opțiune pentru o locuință. Deși reprezintă o investiție inițială mai mare, tâmplaria din lemn adaugă valoare unei locuințe. Totodată, ferestrele și ușile cu geam termopan și profil de lemn sunt mai sigure, mai rezistente și mai durabile în timp.

usa-feresastra

Ușile stabile sunt cele care asigură confortul prin durabilitate și materiale calitative folosite. Daca mai adăugăm și un design plăcut putem zice că avem formula perfectă pentru ușile perfecte.
Ne plac produsele naturale cu note elegante și stilate, prin urmare producem produse naturale care să se integreze cât mai bine în peisaj, pe placul fiecărui client în parte. Ușile din lemn au finisaje deosebite, naturale și pot fi vopsite sau lăcuite. Lemnul rezistă frumos în timp, iar o ușă din lemn poate avea o durată de viață chiar și de 100 ani. Fie că optați pentru un stil arhitectural modern, clasic, victorian, românesc sau un stil diferit de acestea, compania noastră vă poate oferi consultanță si execuție personalizată, indiferent de dimensiuni și finisaje.

Dezvoltăm produse, idei și soluții, iar scările necesită tehnică și inovație. Putem construi diferite tipuri și modele de scări interioare în totalitate din lemn, vanguri, trepte, contratrepte sau scări combinate din lemn-metal.

Fiind un domeniu vast, personalizarea mobilierului se face după cerințele fiecărui client în parte. Fie că e vorba de construcția unui pavilion, foișor, pergolă sau terasă, compania noastră va duce la îmbogățirea peisajului din jurul proprietății, oferind elemente concepute să creeze un cadru perfect, călduros și primitor..

0 comments
Post a comment