PRODUSE

Terase și foișoare

"Terasele și foișoarele noastre din lemn sunt personalizate 100% după dorința și viziunea clientului. Construcția lor se realizează cu atenție, profesionalism și materiale premium, pentru un rezultat durabil, estetic și autentic."

Cornel Cușner

Curtea sau grădina reprezintă un element important al unei case, o zonă de relaxare care poate fi întregită prin construirea unei terase, pergole sau a unui foișor. Terasele și foișoarele noastre din lemn sunt personalizate 100% după dorițele și viziunea clientului, prin urmare, sunt pline de autenticitate și caracter.

Fie că e vorba de o seară alături de familie sau prieteni, fie că e vorba de timp pentru sine, acest spațiu poate să devină o mică și personală oază de relaxare și destindere. Structurile pe care noi le oferim sunt durabile, rezistente, cu materiale și finisaje de înaltă calitate.

De ce să alegeți Rustic pentru a vă realiza terasele sau foișoarele mult dorite?

Ne pricepem la construcții din lemn. Activăm de peste 18 ani în acest domeniu, avem sprijinul unor meșteri formași în tradiția locală de prelucrare a lemnului, folosim lemn de calitate, procese tehnologice atent documentate, utilaje performante și avem multă dăruire pentru a da viață viselor clienților noștri.

Suntem deschiși la nou. Aproape orice nouă idee poate fi pusă în practică pentru că avem experiența necesară prelucrării lemnului folosind tehnici străvechi în forme noi.

Totul în relația cu clienții noștri este transparent. Stiți de la început costul lucrării dvs. din lemn, termenul de realizare și în ce fază este realizarea acesteia.

Vrei să începem un proiect?

Spune-ne câteva detalii despre ceea ce îți dorești, iar noi îți vom oferi, în cel mai scurt timp, o estimare.