Viziune și misiune

Noi dăm suflet lemnului de peste 26 de ani, cu asta ne mândrim și asta dorim să facem în continuare. Suntem pasionați de ceea ce realizăm și punem suflet în fiecare lucrare. Avem o largă selecție de produse și servicii pe care le putem oferi, iar tot ceea ce clădim este personalizat după nevoile și ideile clientului. Cu noi, puteți construi tot ceea ce vă imaginați, ba chiar mai mult, echipa noastră va veni cu idei și tehnologie inovatoare pentru a putea susține unicitatea alegerilor clientului.
Viziunea noastră este să fim lideri pe piața construcțiilor din lemn și restaurărilor de monumente istorice în România, și să cucerim și piața internațională, toate astea prin construcții unicate, durabile și de calitate.
Misiunea noastră este să lucrăm în așa natură încât să ii mulțumim pe beneficiari și să ne asigurăm că aceștia vor fi încântați de ce ceea ce le livrăm.
Suntem deschiși în raport cu oamenii, cu ideile, cu inovarea și cu dezvoltarea și aspirăm spre îmbunătățirea calității vieții cetățenilor în construcțiile pe care le realizăm. De la restaurare și întreținere monumente istorice, la case și cabane din lemn, structuri utilitare sau industriale, la absolut orice element de design sau orice nevoie creativă care necesită iscusința noastră.
Rolul nostru este de a avansa în tot ceea ce facem și de a spori climatul intelectual și percepția cetățenilor sau a beneficiarilor cu privire la calitatea Rustic și a necesiății de conservare, durabilitate și comfort psihic și fizic în raport cu construcțiile pe care le putem realiza.
Lucrăm la cele mai înalte standarte de calitate în context național și internațional pentru dezvoltarea și reabilitarea construcțiilor și pentru îmbogațirea culturală și personală a zonelor în care construim sau a beneficiarilor pe care încercăm permanent să ii surprindem în mod plăcut.

Diplome

Vrei să începem un proiect?

Spune-ne câteva detalii despre ceea ce îți dorești, iar noi îți vom oferi, în cel mai scurt timp, o estimare.