Viziune si misiune

Noi dam suflet lemnului de peste 26 de ani, cu asta ne mandrim si asta dorim sa facem in continuare. Suntem pasionati de ceea ce realizam si punem suflet in fiecare lucrare. Avem o larga selectie de produse si servicii pe care le putem oferi, iar tot ceea ce cladim este personalizat dupa nevoile si ideile clientului. Cu noi, puteti construi tot ceea ce va imaginati, ba chiar mai mult, echipa noastra va veni cu idei si tehnologie inovatoare pentru a putea sustine unicitatea alegerilor clientului.
Viziunea noastra este sa fim lideri pe piata constructiilor din lemn si restaurarilor de monumente istorice in Romania, si sa cucerim si piata internationala, toate astea prin constructii unicate, durabile si de calitate.
Misiunea noastra este sa lucram in asa natura incat sa ii multumim pe beneficiari si sa ne asiguram ca acestia vor fi incantati ce ceea ce le livram.
Suntem deschisi in raport cu oamenii, cu ideile, cu inovarea si cu dezvoltarea si aspiram spre imbunatatirea calitatii vietii cetatenilor in constructiile pe care realizam. De la restaurare si intretinere monumente istorice, la case si cabane din lemn, structuri utilitare sau industriale, la absolut orice element de design sau orice nevoie creativa care necesita iscusinta noastra.
Rolul nostru este de a avansa in tot ceea ce facem si de a spori climatul intelectual si perceptia cetatenilor sau a beneficiarilor cu privire la calitatea Rustic si a necesitatii de conservare, durabilitate si comfort psihic si fizic in raport cu constructiile pe care le putem realiza.
Lucram la cele mai inalte standarte de calitate in context national si international pentru dezvoltarea si reabilitarea constructiilor si pentru imbogatirea culturala si personala a zonelor in care construim sau a beneficiarilor pe care incercam permanent sa ii surprindem in mod placut.

Diplome

Vrei să începem un proiect?

Spune-ne câteva detalii despre ceea ce îți dorești, iar noi îți vom oferi, în cel mai scurt timp, o estimare.