Dotări

Hundegger K2i

K2i este utilajul de baza folosit de firma noastra la prelucrarea lemnului pentru diverse utilizari, incepand de la casele pe sistem Framing, casele din barna rectangulara cu dublu nut si federe Blockhaus, ferme din lemn, pana la elemente mici cum ar fi, elemente de la balcoane, terase, etc.

Weinmann framing Station

Linia este alcatuita dintr-o punte multifunctionala care se foloseste la realizarea panourilor de tip framing. Aceasta capseaza, cu agrafe, placile de OSB de structura peretelui, debitarea acestora pe contur, creearea de goluri pentru tamplarie sau a locasurilor pentru instalatiile electrice, termice si sanitare.

Homag BOFF 211 Edition XXL

Cu ajutorul acestui CNC se poate realiza profilarea sau imbinarea oricarui tip de elemente din lemn. Elementele realizate pe acest centru numeric incep de la diverse profile pentru usi, ferestre, scari, mobilier, si ajung pana la imbinari pentru diferite elemente structurale, chiar si inscriptionari.

Toate acestea sunt posibile, datorita motorului in 5 axe cu care acest utilaj este echipat.

Weining Powermat 1200

Cu acest utilaj se prelucreaza elementele din lemn de la diversele sectiuni rezultate in urma procesului de tipizare la sectiuni finite, plane. Cu Weining Powermat elementele pot fi rindeluite pe 2 sau 4 fete si se pot realiza diverse profile

Vrei să începem un proiect?

Spune-ne câteva detalii despre ceea ce îți dorești, iar noi îți vom oferi, în cel mai scurt timp, o estimare.