Dotări

Hundegger K2i

K2i este utilajul de bază folosit de firma noastră la prelucrarea lemnului pentru diverse utilizări, începând de la casele pe sistem Framing, casele din bârnă rectangulară cu dublu nut și federe Blockhaus, ferme din lemn, până la elemente mici cum ar fi, elemente de la balcoane, terase, etc.

Weinmann framing Station

Linia este alcătuită dintr-o punte multifuncțională care se folosește la realizarea panourilor de tip framing. Aceasta capsează, cu agrafe, plăcile de OSB de structura peretelui, debitarea acestora pe contur, creearea de goluri pentru tâmplărie sau a locașurilor pentru instalațiile electrice, termice și sanitare.

Homag BOFF 211 Edition XXL

Cu ajutorul acestui CNC se poate realiza profilarea sau îmbinarea oricărui tip de elemente din lemn. Elementele realizate pe acest centru numeric încep de la diverse profile pentru uși, ferestre, scări, mobilier, și ajung până la îmbinări pentru diferite elemente structurale, chiar și inscripționări.

Toate acestea sunt posibile, datorită motorului în 5 axe cu care acest utilaj este echipat.

Weining Powermat 1200

Cu acest utilaj se prelucrează elementele din lemn de la diversele secțiuni rezultate în urma procesului de tipizare la secțiuni finite, plane. Cu Weining Powermat elementele pot fi rindeluite pe 2 sau 4 fețe și se pot realiza diverse profile

Vrei să începem un proiect?

Spune-ne câteva detalii despre ceea ce îți dorești, iar noi îți vom oferi, în cel mai scurt timp, o estimare.