PRODUSE

Case și cabane din lemn

"Peste 300 de familii din România, Franța sau Italia locuiesc acum în case din lemn sau pe structură de lemn produse de noi. Sunt confortabile, rezistente și durabile. Calitatea Rustic este garantată!"

Cornel Cușner

De peste 20 ani Rustic Construct oferă clienților săi case din lemn. Casele produse de noi sunt realizate din lemn de brad sau pin, în structură sandwich sau din bârne îmbinate. Fie că este un design simplu, fie că se doreste realizarea unei construcții cu o arhitectură deosebită, suntem pregătiți să ne adaptăm cerințelor clienților noștrii și să transformăm proiectul în realitate.

O casă din lemn are câteva avantaje majore față de alte sisteme constructive:

  • este "vie" - întreaga construcție respiră, permițând astfel crearea unei ambianțe plăcute în interior;
  • asigură o izolație termică foarte bună, care se traduce în consumuri reduse de energie atât pentru încălzirea din timpul iernii, cât și pentru răcirea din timpul verii;
  • folosind materiale izolatoare performante, are un nivel redus de transmitere a zgomotului;
  • utilizând soluții simple de întreținere, este durabilă, rezistentă la uzură și nepoluantă;
  • este sigură - rezistă la cutremure, în condițiile unei ignifugări corespunzatoare este rezistentă la foc;
  • presupune costuri mai mici și o perioadă de timp mai scurtă pentru realizare;
  • poate oferi același nivel de confort ca și orice altă structură constructivă în ceea ce privește deschiderile, spațiile largi și suprațetele vitrate mari;

De ce să alegeti Rustic pentru a vă realiza locuința dvs. din lemn?

Avem în spate o bogată experiență în realizarea construcțiilor din lemn, avem în echipa noastră meșteri pricepuți din zona Maramureșului și a Lăpușului, cu o lungă tradiție în prelucrarea lemnului și avem materie primă de calitate, precum și utilaje performante.

Lucrăm transparent, vă spunem de la început care este costul proiectului dvs. și vă informăm permanent asupra modului în care proiectul dvs. se derulează.

Ne încadrăm în termenele stabilite și în buget. Acesta este unul dintre obiectivele principale ale organizației noastre pe care ne străduim să îl punem în practică la fiecare lucrare.

Suntem flexibili. Înțelegem că aveți nevoie de o casă potrivită cu necesitățile dvs. de aceea ne adaptăm fluxul de producție în așa fel încât să se potrivească perfect cu ceea ce vă doriți de la casa dvs din lemn.

Vă ajutăm cu sfaturi pertinente în privința soluției constructive, a compartimentării spațiului și a amenajării interioare, precum și să adaptăm totul în așa fel încât la final să aveți casa pe care v-o doriți.

Vrei să începem un proiect?

Spune-ne câteva detalii despre ceea ce îți dorești, iar noi îți vom oferi, în cel mai scurt timp, o estimare.