PRODUSE

Șarpante și lucrări speciale

"Realizăm șarpante complexe din lemn pe CNC, pe care le montăm cu echipe profesioniste de dulgheri. Executăm diverse categorii de lucrări cu grad mare de dificultate, atipice. Acceptăm cu interes provocări, începând de la poduri, drumuri forestiere, restaurări unice, până la diguri, hale și diverse structuri utilitare."

Cornel Cușner

După cum probabil ați realizat până în acest punct, ne plac provocările și ne plac construcțiile care necesită o gândire vizionară și soluții ingenioase. Dat fiind faptul că avem utilaje de ultimă generație și personal calificat, iar mai presus de toate expertiză, ne ocupăm și de proiecte mai aparte. Acest stil de proiecte unice le denumim “lucrări speciale”, ce cuprind procese mai dificile, eforturi susținute și intervenții pricepute.

De obicei aceste acțiuni sunt complexe, fiind formate din factori precum: încadrare în timp, procese tehnologice și manipulare, grad ridicat de măiestrie, atenție la detalii și operațiuni diverse. Pentru acest segment nu ne concentrăm doar asupra construcțiilor de lemn sau asupra restaurării monumentelor istorice, ci intervenim inclusiv în lucrări complicate de artă în cadrul lucrărilor de drumuri și poduri (ex: Podul istoric de la Sighetul Marmației), amplasamente dificile (cu acces dificil), restaurarea coifurilor și a bisericilor cu și la înălțimi mari, liftare elemente clădire, ferme din lemn masiv cu deschideri de 50m, cu reazem doar pe capete (ex: hala de 50 x 100 m la Tăuții de Sus). O altă lucrare specială pentru noi a reprezentat restaurarea crucilor de la Cimitirul Vesel, Săpânța, unde am intervenit cu lucrări minuțioase de artă și restaurare pentru un număr de peste 50 de cruci, care erau printre cele mai afectate.

Vrei să începem un proiect?

Spune-ne câteva detalii despre ceea ce îți dorești, iar noi îți vom oferi, în cel mai scurt timp, o estimare.