Construcții lemn , Tehnologii lemn

Casele din lemn tot mai preferate de români

Rustic on septembrie 1, 2021

Portofoliul nostru cuprinde și acest domeniu al caselor și cabanelor din lemn și pe structură de lemn (blockhaus- bârne îmbinate sau timber-frame- sandwich), deoarece a existat de la început dorința de a veni cu o alternativă naturală, eficientă și flexibilă, la sistemele de construcție prezente pe piață mai ales acum câteva decenii.

casa_predeal-7

Contribuim activ la inspirarea și educarea potențialilor clienți, aducând în prim plan beneficiile unei case din lemn, totul fiind trecut prin perspectiva obiectivă și a capacității de producție.
Avem toată tehnologia, potențialul și know-how-ul pentru a realiza case și cabane care să reprezinte cea mai buna alegere, de la pereți și izolație, până la acoperiș și ansamblu.
Lemnul este legat atât de tradiții vechi, fiind totodată un material al viitorului. Se pare că țări vestice și nordice, ca SUA, Canada, Suedia, Danemarca și multe altele, au descoperit și au profitat de asta mai repede decât noi.
Oamenii trebuie să înțeleagă că, pe lângă faptul că lemnul conferă un climat plăcut într-o încăpere, menținând o ambianță mult apreciată, acesta are o conductivitate termică scăzută, fiind un bun izolator natural. Casele și cabanele din lemn care au o izolație bună pot minimiza costurile cu încălzirea. La fel, o construcție realizată corect, va asigura pe timp de vară o protecție eficientă împotriva căldurii.

Construim case pe cele doua tipuri de structuri (blockhaus – din buștean sau bârnă rectangulară; și timber-frame)

Casele din bușteni sunt o alegere excelentă pentru cei care doresc să-și construiască o locuință solidă, fiabilă și dura-bilă, din materiale ecologice, precum și pentru iubitorii de tradiție.
Casa Rolf (vezi imagine jos) a fost restaurată în proportie de 80% și modernizată astfel încât să fie independentă din punct de vedere energetic și termic.

casa_rolf-6

Casele din bârnă rectangulară oferă un spațiu de locuit sănătos și ecologic având avantajul de a fi construite cu pereți de diferite grosimi, potriviți zonei în care se amplasează casa.
Casele din grinzi profilate sunt alegerea celor care preferă rigoarea și precizia contururilor și a liniilor drepte.

casa_franta-7

Casa Gay din Franța (vezi imagine jos) a fost construită pe sistem timber-frame (sandwich), având placat pe exterior bardaje de lemn, iar acoperișul realizat plat, pentru a creea un aspect modern, aerisit, spațios.
Acest tip de case atrag atenția prin simplitatea lor, dar mai ales prin eficiența lor ca energie, spațiu și utillitate.

casa_gay-3

Suntem convinși de potențialul și valoarea clădirilor din lemn și suntem siguri că reprezintă o variantă perfectă din punct de vedere energetic, inovativ, durabil și funcțional.

0 comments
Post a comment