PRODUSE

Tamplarie si mobilier din lemn stratificat

"Hale, terase, corpuri administrative, elemente de decor si functionale pentru balcoane pot fi realizate din lemn pentru a le da eleganta, confort si durabilitate la un pret mai bun. Calitatea Rustic este garantata!" Cornel Cusner

In sectia noastra specializata de tamplarie producem o gama variata de usi, ferestre si mobilier din lemn stratificat. Chiar si in cazul unor constructii din zidarie, tamplaria din lemn stratificat da o eleganta aparte constructiei. Aceasta solutie constructiva moderna preia toate calitatile lemnului, eliminandu-i defectele legate de calitatea izolarii fonice si termice, cat si problema durabilitatii in exploatare.

Utilizam atat lemn de esenta tare, cat si brad pentru fabricarea profilelor necesare realizarii ferestrelor si tocurilor de usa. Producem in mod curent usi celulare potrivite separarii spatiilor interioare ale imobilelor, iar pentru usile montate la exterior realizam tamplarie din lemn masiv.

De ce sa alegeti tamplarie din lemn stratificat produsa de Rustic?

Este durabila. Realizarea profilelor din care se produce tamplaria presupune suprapunerea mai multor straturi de lemn imbinate intre ele cu adezivi speciali, presate la rece sau la cald in utilaje specializate si tratate cu diferite tipuri de lac si bait. Rezulta astfel o structura lemnoasa rezistenta la actiuni mecanice, care nu se umfla sub actiunea umezelii si care nu se degradeaza la actiunea razelor solare si a vantului.

Asigura confortul necesar incaperii. Montajului unui geam termopan pe structura de lemn stratificat inseamna obtinerea unui coeficient ridicat de izolatie termica si acustica atat de necesar in orice locuinta sau birou.

Este eleganta. Tamplaria din lemn da un aer aparte intregii cladiri in care aceasta este montata.

Vrei să începem un proiect?

Spune-ne câteva detalii despre ceea ce îți dorești, iar noi îți vom oferi, în cel mai scurt timp, o estimare.