Noi dam suflet lemnului de peste 26 de ani, cu asta ne mandrim si asta dorim sa facem in continuare. Suntem pasionati de ceea ce realizam si punem suflet in fiecare lucrare. Avem o larga selectie de produse si servicii pe care le putem oferi, iar tot ceea ce cladim este personalizat dupa nevoile si ideile clientului. Cu noi, puteti construi tot ceea ce va imaginati, ba chiar mai mult, echipa noastra va veni cu idei si tehnologie inovatoare pentru a putea sustine unicitatea alegerilor clientului.
Viziunea noastra este sa fim lideri pe piata constructiilor din lemn si restaurarilor de monumente istorice in Romania, si sa cucerim si piata internationala, toate astea prin constructii unicate, durabile si de calitate.
Misiunea noastra este sa lucram in asa natura incat sa ii multumim pe beneficiari si sa ne asiguram ca acestia vor fi incantati ce ceea ce le livram.
Suntem deschisi in raport cu oamenii, cu ideile, cu inovarea si cu dezvoltarea si aspiram spre imbunatatirea calitatii vietii cetatenilor in constructiile pe care realizam. De la restaurare si intretinere monumente istorice, la case si cabane din lemn, structuri utilitare sau industriale, la absolut orice element de design sau orice nevoie creativa care necesita iscusinta noastra.
Rolul nostru este de a avansa in tot ceea ce facem si de a spori climatul intelectual si perceptia cetatenilor sau a beneficiarilor cu privire la calitatea Rustic si a necesitatii de conservare, durabilitate si comfort psihic si fizic in raport cu constructiile pe care le putem realiza.
Lucram la cele mai inalte standarte de calitate in context national si international pentru dezvoltarea si reabilitarea constructiilor si pentru imbogatirea culturala si personala a zonelor in care construim sau a beneficiarilor pe care incercam permanent sa ii surprindem in mod placut.

Viziune si misiune

DIPLOMA DE MERIT – PENTRU INTREAGA SA ACTIVITATE DEDICATA PROTECTIEI, CONSERVARII SI RESTAURARII MONUMENTELOR ISTORICE DIN ROMANIA – 29.10.2010 - TRIENADA DE RESTAURARE – Alba Iulia

DIPLOMA DE EXCELENTA – INSTITUTIA PREFECTULUI JUDETULUI MARAMURE – BAIA MARE 29 IULIE 2011

DIPLOMA DE EXCELENTA – CONSILIUL JUDETULUI MARAMURES – BAIA MARE 29 IULIE 2011.

DIPLOMA PRIETEN AL ARTEI – PRESEDINTE AL FILIALEI UAP BAIA MARE- CONF.UNIV. DR. NICOLAE SUCIU

DIPLOMA DE EXCELENTA – MINISTERUL ADMINSITRATIEI SI INTERNELOR INSPECTORATUL PENTRU SITUATII DE URGENTA ’’ GHEORGHE POP DE BASESTI“ AL JUDETULUI MARAMURES – 13 September 2011

DIPLOMA DE RECUNOSTINTA – EPISCOPIA ORTODOXA A ROMANA A MARAMURESULUI SI SATMARULUI – 9 octombrie 2011

DIPLOMA DE EXCELENTA – CONSILIUL LOCAL SI PRIMARIA COPALNIC MANASTUR – 25.10.2011

DIPLOMA DE ONOARE - “SFANTUL APOSTOL ANDREI” – OCROTITORUL ROMANIEI – DANIEL PATRIALHUL BISERICII ORTODOXE ROMANE – septembrie 2012

CETATEAN DE ONOARE AL COMUNEI COPALNIC MANASTUR – DE LA PRIMARIA COPALNIC MANASTUR – 2012

DIPLOMA DE ONOARE - DIRECTIA JUDETEANA PENTRU CULTURA SI PATRIMONIUL NATIONAL SALAJ – 13 ianuarie 2012

DIPLOMA DE VREDNICIE – EPISCOPIA ORTODOXA ROMANA A MARAMURESULUI SI SATMARULUI – in semn de inalta apreciere pretuire, pentru contributia adusa la retaurarea bisericii monument istoric cu hramurile: Sf. Arhangeli Mihail si Gavril si Sf. Iosif Marturisitorul” din Parohia Buzesti, Protopopiatul Chioar.

DIPLOMA DE EXCELENTA - 25 UNRMI - PENTRU INTREAGA ACTIVITATE DESFASURATA IN DOMENIUL RESTAURARII MONUMENTELOR ISTORICE

TRIENADA DE RESTAURARE 2016

PREMIUL JURIULUI PIATA CETATII SI TURNULSTEFAN BAIA MARE