Hundegger-K2i

Hundegger K2i

K2i este utilajul de baza folosit de firma noastra la prelucrarea lemnului pentru diverse utilizari, incepand de la casele pe sistem Framing, casele din barna rectangulara cu dublu nut si federe Blockhaus, ferme din lemn, pana la elemente mici cum ar fi, elemente de la balcoane, terase, etc.

Mai mult
Weining-Powermat-1200

Weining Powermat 1200

Cu acest utilaj se prelucreaza elementele din lemn de la diversele sectiuni rezultate in urma procesului de tipizare la sectiuni finite, plane. Cu Weining Powermat elementele pot fi rindeluite pe 2 sau 4 fete si se pot realiza diverse profile.

Mai mult
linie-compacta-weinmann-pentru-structuri-framing

Linie compacta Weinmann pentru structuri Framing

Linia este alcatuita dintr-o punte multifunctionala care se foloseste la realizarea panourilor de tip framing. Aceasta capseaza, cu agrafe, placile de OSB de structura peretelui, debitarea acestora pe contur, creearea de goluri pentru tamplarie sau a locasurilor pentru instalatiile electrice, termice si sanitare.

Mai mult
homag-bof211-edition-xxl

HOMAG BOF211 EDITION XXL - Centru de prelucrare in 5 axe

Cu ajutorul acestui CNC se poate realiza profilarea sau imbinarea oricarui tip de elemente din lemn. Elementele realizate pe acest centru numeric incep de la diverse profile pentru usi, ferestre, scari, mobilier, si ajung pana la imbinari pentru diferite elemente structurale, chiar si inscriptionari.

Mai mult