PRODUSE

Locuinte familiale din lemn

"Peste 300 de familii din Romania, Franta sau Italia locuiesc acum in case familiale din lemn produse de noi. Sunt confortabile, rezistente si durabile. Calitatea Rustic este garantata!"

Cornel Cusner

De peste 20 ani Rustic Construct ofera clientilor sai case din lemn. Casele produse de noi sunt realizate din lemn de brad sau pin, in structura sandwich sau din barne imbinate. Fie ca este un design simplu, fie ca se doreste realizarea unei constructii cu o arhitectura deosebita, suntem pregatiti sa ne adaptam cerintelor clientilor nostrii si sa transformam proiectul in realitate.

O casa familială din lemn are câteva avantaje majore fata de alte sisteme constructive:

  • este "vie" - intreaga constructie respira, permitand astfel crearea unei ambiante placute in interior;
  • asigura o izolatie termica foarte buna, care se traduce in consumuri reduse de energie atat pentru incalzirea din timpul iernii, cat si pentru racirea din timpul verii;
  • folosind materiale izolatoare performante, are un nivel redus de transmitere a zgomotului;
  • utilizand solutii simple de intretinere, este durabila, rezistenta la uzura si nepoluanta;
  • este sigura - rezista la cutremure, in conditiile unei ignifugari corespunzatoare este rezistenta la foc;
  • presupune costuri mai mici si o perioada de timp mai scurta pentru realizare;
  • poate oferi acelasi nivel de confort ca si orice alta structura constructiva in ceea ce priveste deschiderile, spatiile largi si suprafetele vitrate mari;

De ce sa alegeti Rustic pentru a va realiza locuinta dvs. din lemn?

Avem in spate o bogata experienta in realizarea constructiilor din lemn, avem in echipa noastra mesteri priceputi din zona Maramuresului si a Lapusului, cu o lunga traditie in prelucrarea lemnului si avem materie prima de calitate, precum si utilaje performante.

Lucram transparent, va spunem de la inceput care este costul proiectului dvs. si va informam permanent asupra modului in care proiectul dvs. se deruleaza.

Ne incadram in termenele stabilite si in buget. Acesta este unul dintre obiectivele principale ale organizatiei noastre pe care ne straduim sa il punem in practica la fiecare lucrare.

Suntem flexibili. Intelegem ca aveti nevoie de o casa potrivita cu necesitatile dvs. de aceea ne adaptam fluxul de productie in asa fel incat sa se potriveasca perfect cu ceea ce va doriti de la casa dvs din lemn.

Va ajutam cu sfaturi pertinente in privinta solutiei constructive, a compartimentarii spatiului si a amenajarii interioare, precum si sa adaptam totul in asa fel incat la final sa aveti casa pe care v-o doriti.

Vrei să începem un proiect?

Spune-ne câteva detalii despre ceea ce îți dorești, iar noi îți vom oferi, în cel mai scurt timp, o estimare.