PRODUSE

Case de vacanta din lemn

"Construim de 18 ani case din lemn, biserici din lemn si alte constructii din lemn. Dam suflet lemnului in forme noi si restaurand cladiri vechi si monumente istorice, fapt care ne onoreaza. Calitatea Rustic este garantata!" Cornel Cusner

Cea mai potrivita solutie constructiva pentru o casa de vacanta este realizarea acesteia din lemn. Casa de vacanta din lemn se incadreaza foarte bine in mediul ambiant indiferent daca este amplasata in zona montana sau de ses. Nu numai ca este un material biodegradabil, dar intreaga constructie rezoneaza cu natura din jur pentru a aduce confortul mult dorit.

Am pus in opera atat case de vacanta cu 1-2 camere, cat si case de vacanta dezvoltate pe 2 sau 3 nivele. Am lucrat atat in sistemul traditional de structura pe barne, cat si folosind solutii constructive moderne cum sunt structurile sandwitch. Ne-am adaptat cerintelor clientilor si specificului locatiei pentru a crea o structura din lemn frumoasa, armonioasa, practica si durabila.

De ce sa alegeti Rustic pentru a va realiza casa de vacanta din lemn?

Ne pricepem la constructii din lemn. Activam de peste 18 ani in acest domeniu, avem sprijinul unor mesteri formati in traditia locala de prelucrare a lemnului, folosim lemn de calitate, procese tehnologice atent documentate, utilaje performante si avem multa daruire pentru a da viata viselor clientilor nostrii.

Suntem deschisi la nou. Aproape orice noua idee poate fi pusa in practica pentru ca avem experienta necesara prelucrarii lemnului folosind tehnici stravechi in forme noi.

Totul in relatia cu clientii nostrii este transparent. Stiti de la inceput costul casei dvs. de vacanta din lemn, termenul de realizare si in ce faza este realizarea acesteia.

Va ajutam cu deciziile necesare proiectului dvs. Materialele destinate izolarii termic si fonic, tratamentului lemnului impotriva elementelor naturii, solutia optima pentru invelitoare sunt optiuni cruciale pentru un rezultat pe masura asteptarilor dvs. si in alegerea carora este importanta experienta in domeniu.

Vrei să începem un proiect?

Spune-ne câteva detalii despre ceea ce îți dorești, iar noi îți vom oferi, în cel mai scurt timp, o estimare.