"Hale, terase, corpuri administrative, elemente de decor si functionale pentru balcoane pot fi realizate din lemn pentru a le da eleganta, confort si durabilitate la un pret mai bun. Calitatea Rustic este garantata!" Cornel Cusner

Constructii industriale si structuri utilitare

din lemn

  • DSC06648
  • IMG_4988
  • IMG_4994
  • IMG_4999
  • IMG_5009
  • DSC06629
DSC066481 IMG_49882 IMG_49943 IMG_49994 IMG_50095 DSC066296
HTML Gallery by WOWSlider.com v5.2

Lemnul este un material practic pentru orice lucrare. De la hale de productie si depozitare la corpuri administrative, de la suprastructuri pentru terase, la foisoare de vanatoare, toate sunt innobilate de o structura aparenta din lemn.

Cateva repere legate de realizarea constructiilor industriale si a

structurilor utilitare din lemn

Am realizat mai multe pavilioane administrative din lemn, ca extensii a unor hale industriale moderne realizate pe structura metalica. Aceasta combinatie ingenioasa de materiale si design imbina cu succes necesitatea realizarii unui spatiu industrial de productie si depozitare avand anumite caracteristici specifice cu necesitatea unui mediu de lucru cald, natural, agreabil pentru personal.

Avem in portofoliu lucrari precum terase acoperite pe structura din lemn stratificat, baruri, diferite ornamente din lemn pentru balcoane, acoperisuri, precum si balustrade sau scari. De asemenea, am realizat foisoare de vanatoare, hale de productie pe structura din lemn si alte constructii similare din lemn.